RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

FOTO: I Gornji Krepšić pod vodom. Spašava se šta se može

Mještani Gornjeg Krepšića preživjeli su strahotu nezapamćene poplave skoro jednako kao i oni u Vučilovcu. Mnogi su i u tom selu ostali kod svojih kuća, čuvaju ih i brinu se za stoku koja je preživila. Nadaju se da će ih se neko sjetiti kada prođe sva ova medijska pompa i kada se voda povuče te trebadne vratiti život u selo. Pogledajte kako je danas u Krepšiću:

krepsic 19 krepsic 18 krepsic 17 krepsic 16 krepsic 15 krepsic 14 krepsic 13 krepsic 12 krepsic 11 krepsic 10 krepsic 9 krepsic 8 krepsic 7 krepsic 6 krepsic 5 krepsic 4 krepsic 3 krepsic 2 krepsic 1

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.