RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijesti

Udruga “Hrvatsko srce” brčanskog HSS-a dijeli pomoć ugroženima u Vukšiću

Udruga žena “Hrvatsko srce” brčanske organizacije HSS-a obilazi područje Gornjeg i Donjeg Vukšića koja su ugrožena poplavama te su podjelili preko 30 paketa pomoći u osnovnim živežnim namirnicama.

Dan ranije obišli su područje i drugih mjesnih zajednica koje su u istom stanju te one koji su pogođeni klizištima, kazala je predsjednica udruge Davorka Mikulić Jenei koja nam je poslala i fotografije sa terena.

HSS VUKSIC2 HSS VUKSIC

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.