Brčko

FZO Brčko distrikta otvorio privremeni šalter za ovjeru knjižica u prostorijama Zavoda za zapošljavanje

Fond zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta BiH, da bi osiguranim licima omogućio lakše i brže ostvarivanje prava iz zdravstvenog osiguranja, otvorio je privremeni šalter u prostorijama Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH.

Lica koja se javljaju na Zavod za zapošljavanje zbog produženja kartona nezaposlenog lica prema rasporedu datom od strane Zavoda za zapošljavanje Brčko distrikta BiH, dužna su sa sobom ponijeti i zdravstvene knjižice radi ovjere.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
Close