RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Gradonačelnik Kadrić posjetio nove prostorije Pododjeljenja za javno zdravstvo u centru grada

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, Esed Kadrić, posjetio je danas Odjeljenje za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine – Pododjeljenje za javno zdravstvo u novim prostorijama koje su Pododjeljenju za javno zdravstvo dodijeljene u zgradi koju je prethodno koristila Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Prilikom posjete, gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine obišao je i nove prostorije adaptirane za smještaj hladnog lanca u kojem se čuvaju vakcine, a koji će u skorije vrijeme biti osnažen donacijama UNICEF-a.

Rukovodioci i zaposlenici Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Pododjeljenja za javno zdravstvo iskoristili su posjetu Gradonačelnika Brčko distrikta Bosne i Hercegovine kako bi ga dodatno upoznali sa svakodnevnim aktivnostima i radom koje obavljaju u okviru svojih nadležnosti.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Skupštinsko zasjedanje naredne srijede

Admir Kadrić

U Brčkom počinju “Čari zime”

Mirsad Arnautović

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine povodom Dana nezavisnosti

Radio Brčko