RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Brčko: Atletski klub CROSS iznjedrio reprezentativca u bacanju koplja

Kristina Trkulja član atletskog kluba CROSS dobila je poziv od reprezentacije BiH. Kristina će u nedelju da nastupa sa mlađom juniorskom reprezentaciom BiH u Baru u Crnoj Gori, gdje se održava Balkansko prvenstvo za mlađe juniore.

Potsjetimo da je ova atletičarka nastupala i prošle godine za reprezentaciju BiH na Balkanskom prvenstvu u Kraljevu gdje je imala let koplja 43.90 što je dovelo do 4. mjesta na Balkanu.

Od uprave AK CROSS smo dobili informacije da za vikend u nedelju nastupaju sa starijim pionirima u Zenici na prvenstvu BiH, te ih vikend posle očekuje organigacina rekreativne trke COLOR RUN RACE, a juniori i seniori nastupaju na državnim prvenstvima krajem juna.

Ovom prilikom želimo da poželimo mnogo sreće u bacanju Kristini na prvenstvu  Balkana i ostalim takmičarima puno uspjeha na državnim prvenstvima.

https://www.facebook.com/atletskiklub.cross/videos/517566760153855

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

AK CROSS Brčko iz Prnjavora donio šest medalja

Radio Brčko

Atletski klub „CROSS“ Brčko: Omar Džanić prvak države

Radio Brčko

Atletski klub CROSS Brčko i dalje niže uspjehe

Radio Brčko