RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

HDZ-Distrikta, u prošloj godini, načinio značajne pomake naprijed

Obilježavajući «Mladi uskrs, osminu, odnosno nedelju božanskog milosrdja», članovi i simpatizeri HDZ-a distrikta, zajedno sa čelnicimma ove stranke, okupili su se tokom popodneva i večeri na tradicionalnom Uskršnjem prijemu.Pred više stotina prisutnih, prvi čovjek brčanskog HDZ-a dr Anto Domić, je rad stranke u minuloj godini ocjenio jako uspješnom unatoč činjenici da 2013 nije bila izborna godina.

«Kontinuirano smo promicali interese i ideju stranke te omasovili njeno članstvo. Načinili i velike iskorake u dodatnom politiičkom profilisanju stranke te u tom smislu značajno unaprijedili njen rad», rekao je predsjednik HDZ-a distrikta dr Anto Domić.

Domić je obraćanje iskoristio i za poruku koja poziva na medjusobnu toleranciju i uvažavanje uz želju da iz ove godine HDZ-e izađe još kompaktniji i jači.

Uskršnji prijem svojim nastupima uveličali su i KUD-ovi iz Skakava, Bijele, Zovika i Gornjeg Vukšića.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.