RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Inspektorat Brčko distrikta BiH od idućeg mjeseca na novoj lokaciji

Kroz narednih deset dana Inspektorat Brčko distrikta bi trebao u potpunosti biti preseljen na novu lokaciju, odnosno u prostorije bivše zgrade Policije Brčko distrikta, gdje će imati bolje uvjete za rad, jer umjesto dosadašnjih 16 ureda, na novoj lokaciji bit će im na raspolaganju 24 službene prostorije.

Potvrdio je ovo šef Inspektorata Adnan Drapić dodavši kako, iako je u tijeku preseljenje, inspektori redovno obavljaju svoj posao po službenoj dužnosti i zahtjevima stranaka.

„Trenutno je u tijeku selidba inventara i spisa, a u narednom razdoblju dodatno će uslijediti i dodatna rekonstrukcija zgrade; radit će se nova fasada, promjena stolarije i krova tako da bit će puno posla“, kazao je Drapić.

Ono što je sigurno, s preseljenjem u staru zgradu Policije, ne samo da će zaposlenici imati bolje uvjete, nego će i komunikacija sa strankama biti uveliko olakšana.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Inspekcija rada u prošloj godini izvršila 1.135 kontrola

Suvad Alagić

Brčanski Inspektorat u kontroli domova za stare i nemoćne osobe

Sandra Živković

Milić: Izmjene Zakona o inspekciji ugrozile rad Inspektorata

Radio Brčko