RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

IPA Brčko: Čuvajte svoje zdravlje i zdravlje drugih

Pod motom “Čuvajte svoje zdravlje i zdravlje drugih”, dana 15.05.2020.godine, članovi policijskog kluba “IPA Brčko” su zajedno sa pripadnicima Policije Brčko distrikta BiH, građanima podijelili veći broj zaštitnih maski, u cilju prevencije širenja epidemije COVID-19.

Na ovaj način želimo da podstaknemo građane da se pridržavaju Naredbe o procedurama za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 u prostorijama privrednih subjekata, ustanova, institucija i javnih službi, koju je donio Štab za zaštitu i spašavanje, Brčko distrikta BiH, u kojoj je propisano OBAVEZO nošenje zaštitne maske pri ulazu u te objekte.

Predsjednik IPA Brčko

Milan Nikolić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.