RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Iz Policije Brčko distrikta apeluju na stanovnike

Iz Policije Brčko distrikta apeluju na stanovnike Brčkog koji se iz znatiželje okupljaju na obalama i kod mostova na rijeci Brci kao i na ušću Brke u Savu da se povuku sa tih lokaliteta jer je zbog njihovog prisustva značajno usporen saobraćaj na tom dijelu a ugrožena im je bezbijednost boravkom na mostovima.
Takođe apeluje se i na vozače da bez prijeke potrebe ne koriste vozila jer se zbog prekida saobraćaja na mnogim putnim pravcima počinju stvarati velike gužve u gradu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.