RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

JP “Komunalno Brčko”: Nastavljeni radovi na uređenju prostora kod Treće OŠ

Zaposlenici Službe za javnu higijenu i Službe za upravljanje otpadom jutros su nastavili radove na uređenju prostora kod JU Treće osnovne škole u brčanskom naselju Kolobara, koji su započeli 8. juna.

Na ovom prostoru planirano je da bude izgrađeno nedostajuće dječije igralište. Naši zaposlenici iskrčili su nisko rastinje i šiblje, orezali stabla, te uklonili kabasti i građevinski otpad i šut koji je bio u ovom dijelu zapuštene zelene površine.

Inicijator uređenja prostora oko Treće OŠ je Vlada Brčko distrikta BiH – Kancelarija gradonačelnika. Svojim učešćem i naše preduzeće daje doprinos zajednici i stvaranju ljepših, boljih i kvalitetnijih uslova za igru naših najmlađih sugrađana.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.