RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoInfoKom

JP “Komunalno Brčko”: Obavještenje o planiranim radovima

OBAVJEŠTENJE o planiranim radovima za 9.8.2023.

 Zbog planiranih radova na transformatoru TR 1 u TS 110/x kV Brčko 2 od strane Elektroprenosa BiH a.d. Banja Luka OP Tuzla, dana 9.8.2023. godine (srijeda), doći će do dva kratkotrajna prekida u maksimalnom trajanju do 5 minuta u isporuci električne eneregije kod krajnjih kupaca iz sljedećih naseljenih područja:

  • Brezovo Polje, Brezovo Polje Selo, Trnjaci, Sandići, Slijepčevići, Gredice dio, Popovo Polje, Ražljevo, Krbeti, Posavci i krajnji kupci Elektro Bijeljine koji se električnom energijom snadbijevaju putem DV 10 kV Crnjelovo, u periodu od 08:30 – 09:00 h i od 13:00 – 14:00 h;

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.