RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

JP “Komunalno Brčko”: Obavještenje za kupce električne energije za period 15. – 17. jun

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce o planiranim zastojima na elektrodistributivnoj mreži kako slijedi:

  • u srijedu 15.06.2022. godine u terminu od 09:00 – 12:00 h planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod krajnjih kupaca iz ulica Krešimira Ćosića dio i Milana Rakića dio.
  • u četvrtak 16.06.2022. godine u terminu od 09:00 – 12:00 h planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod krajnjih kupaca iz ulica Hercegovačka, Marka Marulića, Rine Čulića, Braće Kobića dio i Jusufa Čampare dio.
  • u petak 17.06.2022. godine u terminu od 09:00 – 12:00 h planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod krajnjih kupaca iz ulica Fra Šimuna Filipovića i Fra Serafina Zečevića.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије за понедјељак 10. мај

Radio Brčko

JP “Komunalno” Brčko: Obavještenje o prekidima u snabdijevanju električnom energijom

Radio Brčko

 JP „Komunalno Brčko“: SERVISNE INFORMACIJE za petak 14.08.2020. godine

Radio Brčko