RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

JP “Komunalno Brčko” obilježilo Dan vozača i automehaničara

Međunarodni dan vozača i automehaničara obilježava se svake godine 15. januara.

Ove godine na svoj dan obilježili su ga i vozači i mehaničari JP “Komunalno Brčko” iz sve četiri radne jedinice preduzeća.

U organizaciji Ureda direktora, organizovano je druženje za ove radnike, kao važnu kariku u realizaciji svih poslova preduzeća. Osim aktivnih radnika, druženju su prisustvovali i radnici u penziji, koji su obavljali poslove vozača ili automehaničara.

 

Direktor preduzeća Kemal Atić uručio je svima zahvalnice za posebne zasluge i doprinos u realizaciji poslovnih rezultata preduzeća.

Radnici su se zahvalili direktoru za ovaj gest brige za radnike, a druženje je proteklo u prijatnoj atmosferi.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 9.5.2022. године

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије – застоји у снабдијевању струјом ове седмице

Radio Brčko

JP “Komunalno” Brčko: Obavještenje za kupce električne energije – Broduša, Suljagića Sokak, Klanac

Radio Brčko