RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Kućni sajam FIS u Mostaru, Sarajevu, Brčkom, Cazinu i Žepču

Proljeće i topliji dani donose aktivniji boravak na otvorenom i radove na uređenju okućnica, dvorišnih i vrtnih prostora. To je takođe i period u godini kada gradimo, uređujemo ili renoviramo prostore u kojima svakodnevno boravimo. Stoga je, upravo u ovo vrijeme, aktualna potražnja za materijalima i alatima za uređenje doma, otvorenih površina i vrtova.

Prateći potrebe i želje svojih kupaca, FIS i ove godine organizira Kućne sajmove u svojim centrima širom Bosne i Hercegovine.

FIS-ovi Kućni sajmovi su već tradicionalna aktivnost koju kupci-potrošači, svih kategorija godinama prate i posjećuju. Za vrijeme sajmova FIS svojim kupcima omogućava da po sajamskim cijenama odaberu najnovije i najaktualnije proizvode na našem tržištu iz asortimana za uređenje kuće, te vrtnih i dvorišnih prostora i to sve na jednom mjestu.

I ovoga puta u FIS-ovim centrima izbor je veliki, a popust od 20% je na kompletan asortiman ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona,linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluprozivoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.

U danima vikenda 14. i 15. aprila održat će se prvi u nizu ovogodišnjih sajmova u prodajnim centrima u Mostaru, Sarajevu, Žepču, Cazinu i Brčkom.

Tokom narednog perioda sajmovi će biti održani i u drugim FIS centrima.

Ukoliko planirate kupovinu uz koju ćete ostvariti značajne uštede, posjetite prodajne centre FIS u danima Kućnih sajmova. Ponuda je raznolika i aktualna- sve što vam treba za uređenje, renoviranje ili gradnju sigurno ćete pronaći i to sve na jednom mjestu.

Kompanija FIS koja godinama opravdava povjerenje svojih kupaca srdačno vas poziva da im se pridružite.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.