RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijesti

Mještani Vučilovca i Krepšića oslobođeni plaćanja računa za komunalne usluge za maj

Upravni odbor JP „Komunalno Brčko“ donio je Odluku kojom se stanovnici mjesta Vučilovac i Krepšić 1 i 2, koji su u posljednjim poplavama na području Brčko distrikta BiH najviše bili pogođeni ovom elementarnom nepogodom, oslobađaju plaćanja računa za isporučenu električnu energiju i usluge odvoza smeća.

JP „Komunalno Brčko“, u saradnji sa Vladom Brčko distrikta BiH, dalo je i svoj doprinos u čišćenju poplavljenog područja, prikupljanju i odvozu smeća i zbrinjavanju animalnog otpada.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.