RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Nemojte nasjedati na dezinformacije

Uprkos činjenici da situacija u poplavljenom području nije najbolja poručujemo našim sugrađanima da se na društvenim mrežama iz ko zna kojih razloga ŠIRE DEZINFORMACIJE,

POŠTOVANI SUGRAĐANI :
Slušajte program radio Brčkog na frekvencijama; 92,8 MHz, 94,8 MHz i 105 MHz i mi ćemo vam prenijeti zvanične informacije.

Takođe posjećujte naš sajt i mi ćemo vam prenijeti sve informacije od brčanskih zvaničnika koji se nalaze na terenu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!