RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Pijaca-tehnički primljena

Prostor nekadašnje samoposluge u «Š» naselju koji je preadaptiran za zatvorenu Zelenu pijacu, tehnički je primljen i spreman za postavljanje neophodne opreme.
Proces adaptacije prostora od oko 250 kvadratnih metara, nakon višemjesečnih radova, te investiranja 105.000 maraka, okončan je ovih dana.
«Završen je i proces odabira najpovoljnijeg ponudjača za instaliranje neophodne opreme, te se ovih dana očekuje i odluka o načinu davanja ovog prostora u zakup, kako bi pijaca u potpunosti bila u funkciji najkasnije do kraja narednog mjeseca», rekao je šef Sektora za održavanje pri Kancelariji za upravljanje javnom imovinom vlade distrikta Mirza Drpljanin.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.