RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policija BD: Izvršena obdukcija, lice preminulo usljed “zadesne smrti”

Nakon što je Policija Brčko distrikta BiH iz brčanske Opšte bolnice u nedjelju 15.03.2020. godine zaprimila prijavu da je jedno lice preminulo, preduzete su sve mjere i radnje na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se desio navedeni događaj.

Preduzetim istražnim mjerama i radnjama, te naredbom Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršena je obdukcija tijela preminulog G.S. kojom je utvrđeno da je smrt nastupila usljed zadesa, bez uticaja trećih lica, te da događaj ne sadrži elemente krivičnog djela.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Policija Brčko distrikta BiH provela akciju kodnog naziva “KOROV”

Radio Brčko

U službenoj posjeti PBD BiH boravila ambasadorica Francuske u BiH

Radio Brčko

Brčko: U 2022. godini specijalno vozilo “Pauk” premjestilo 38 vozila

Gorana Antić