RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Policija BD održala radni sastanak s predstavnicima JP “Komunalno”, JP “Putevi”, Inspektorata Vlade BD BiH i Direkcije za finansije

Danas je u prostorijama Policije Brčko distrikta BiH održan radni sastanak s predstavnicima Javnog preduzeća “Komunalno”, Javnog preduzeća “Putevi”, Inspektorata Vlade Brčko distrikta BiH i Direkcije za finansije na kojem je razmatrana problematika krađe poklopaca sa šahtova i slivnika, te oštećenja infrastrukture putnih komunikacija, kao i problematike napada pasa lutalica na građane.

Tokom sastanka je dogovoreno da će se u narednom periodu preduzeti zajedničke planske aktivnosti, kojom prilikom će svaka institucija iz svoje nadležnosti preduzeti neophodne mjere kako bi se navedeni problemi sveli na najmanju moguću mjeru, a sve u cilju sigurnosti građana Brčko distrikta BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Muškarac uputio prijetnje brčanskom portalu

Radio Brčko

U službenoj posjeti brčanskoj Policiji boravio direktor SIPA-e

Radio Brčko

Privredni subjekti dužni su dostaviti spiskove na službeni mejl Policije Brčko distrikta BiH

Radio Brčko