RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoIzbori 2020

Policija Brčko distrikta formirala Operativni štab

Policija Brčko distrikta BiH je na osnovu Odluke šefa Policije formirala Operativni štab za nesmetano provođenje lokalnih izbora u cilju poštivanja Naredbi Štaba za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta i izdatih epidemioloških  preporuka.

U uslovima pandemije virusa korona i bez obzira na trenutno stanje i broj zaraženih i izolovanih lica, među kojima ima i policijskih službenika, Policija  Brčko distrikta BiH je uspjela preduzeti sve zakonom predviđene mjere iz svoje  nadležnosti

I podaci Policije Brčko distrikta govore da su sva biračka mjesta otvorena na vrijeme.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Obavještenje Policije o načinu realizacije zahtjeva u vezi sa saobraćajem

Radio Brčko

Brčko: Vandalizam na Gradskom mezarju

Mirsad Arnautović

Brčko: U rijeci Savi pronađeno tijelo mrtvog muškarca

Radio Brčko