RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Promovisan “Pežo 308” auto godine u Evropi

„Auto –In“ Plazulje omogućio je svim zainteresovanim stanovnicima našeg grada da provozaju „Pežo 308“ putničko vozilo koje proglašeno za auto godine  u Evropi  .

Sve je u tehničkom smislu novo i do sada najsavršenije. Volan, znatno manjih dimenzija, novi kokpit za kontrolu uređaja, platforma koja omogućava da vozilo bude lakše za 150 kilograma i još mnogo detalja koji su obezbjedilititulu automobila u 2013. godini.

Naš je utisak da sve što ste očekivali od automobila vaših snova sada je dostupno u novom modelu „Pežo 308“.

N.K.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.