RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoStranačke aktivnosti

Саопштење за јавност Социјалистичке партије Брчко

Општински одбор Социјалистичке партије позива све чланове, симпатизере партије и све грађане Брчко дистрикта БиХ и околине који су заинтересовани да узму учешће у изборном процесу који се одржава за два нивоа власти у Републици Србији.

Сви грађани који имају двојно држављанство могу се јавити или посјетити просторије Социјалистичке партије у Брчком како би се информисали о изборном процесу и стекли предуслове да искажу своју политичку вољу гласањем за предстојеће Парламентарне изборе у Србији на којима ће бити изабрани посланици Народне скупштине, који ће се одржати 17.децембра. 2023.године. Уколико буде пријављен довољан број грађана постоји реална могућност да се отвори гласачко мјесто у Брчко дистрикту БиХ и на тај начин олакша изборни процес за лица са двојним држављанством. Општински одбор Социјалистичке партије нуди такође алтернативну могућност уколико се не отвори мјесто за гласање у Брчком и то организован превоз до града Бијељина за све грађане који желе изаћи на изборе.

Сви заинтересовани грађани захтјев за гласање у иностранству могу послати и пријавити се путем поште Булевар Војводе Радомира Путника бр.2, 78000 Бања Лука, као и Конзуларна канцеларија Требиње, Његошева 2, 89101 Требиње.

Пријаве се такође могу слати путем имејл-адреса и то:

konzulat.bl@mfa.rs

srb.cons.banjaluka@mfa.rs

kk.trebinje@mfa.rs

srb.cons.trebinje@mfa.rs

Просторије Социјалистичке партије у Брчком се налазе на адреси, Булвеар мира бб. (зграда Теодора). Сви заинтересовани грађани могу се јавити лично или на број телефона:

Организујмо се и искажимо своју политичку вољу гласањем. Гласање је право и одговорност коју имамо као грађани.

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА OO БРЧКО

Напомена: Радио Брчко се ограђује од објављених информација у овој рубрици и одговорност за њихов садржај сносе искључиво њихови аутори, односно пошиљаоци.