RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Saopštenje za javnost Policije Brčko distrikta o privremenoj obustavi saobraćaja

Foto: Arhiva

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je, na osnovu zakonskih ovlaštenja, izdala rješenje kojim se odobrava privremena obustava saobraćaja za sva vozila na dijelu magistralnog puta M 1.8 Tuzla-Orašje, od table Brčko distrikta u naselju Cerik prema Tržnici Arizona, u periodu od 06.09.2023.godine do 13.09.2023. godine, s ciljem izvođenja radova  „rekonstrukcije dijela magistralnog puta M1.8, Tuzla-Orašje, od granice distrikta prema gradu Brčkom“.

U navedenom vremenskom periodu na mjestima zatvaranja saobraćaj će se odvijati uz naizmjenično propuštanje i adekvatne saobraćajne barijere i signalizaciju, te uz upute od strane izvođača, kao i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH.

 

Stručni referent za odnose s javnošću

portparol Policije Brčko distrikta BiH

Dževida Hukičević

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.