Brčko

СДС Брчко: Коријен свих облика корупције је у изборима

Коријен свих облика корупције је у изборима. Ако се дозволи да корумпиране странке и појединци купе и покраду гласове на изборима логично је да ће када постану посланици жељети по сваку цијену да поврате “уложени” новац а то могу једино преко уласка у власт по сваку цијену. Такви коалиције и власт праве са својим истомишљеницима без обзира на националност и политичке ставове а најжешће се боре да дио власти никако не буду они којима крађа народних пара није циљ. Њих и ако случајно уђу у власт избацују првом приликом јер вријеме до следећих избора брзо протекне. За то вријеме народ све теже и теже преживљава и спас тражи у бијегу из оваквог окружења које им за будућност гарантује само отплату туђих кредита.

СДС упућује јавни позив свим политичким странкама у Брчко дистрикту и супервизору за Брчко да уколико желе стварну борбу против корупције да одмах без одлагања предузму све потребне радње на измјени и допуни закона којим би се обезбједило непрекидно снимање бирачких мјеста током гласања и бројања гласова и знатно построжиле казне за појединце и политичке субјекте који учествују у куповини гласова и другим облицима изборне крађе.

Само такав почетак ће обезбједити отклон нове власти од корупције.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
Close