RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Šefica političkog tima u posjeti nevladinim organizacijama Brčko distrikta

Šefica političkog tima u Ambasadi Velike Britanije gospođa Helen Flewker upriličila je posjetu nevladinim organizacijama Brčko distrikta.

Na sastanku su prisustvovali osim Omladinskog centra “Vermont” i predstavnici nevladinih organizacija Omladinska organizacija “Svitac” i Proni.

Razgovarali smo o trenutnoj političkoj situaciji u Brčko distriktu, dosadašnjim iskustvima organizacija te planovima za buduće aktivnosti.

Gospođu Helen Flewker najviše su zanimali programi za mlade, marginalizovane grupe kao i borba protiv mržnje i ekstremni radikalizam.

Ovo je druga posjeta predstavnika britanske ambasade Omladinskom centru “Vermont”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Povodom Međunarodnog dana mladih promovisana Evropska omladinska kartica

Mirsad Arnautović

Brčko: ”Vermont” obilježava Svjetski dan socijalne pravde

Radio Brčko

Brčko: Predstavom “S druge strane granice” za ostanak u BiH

Suvad Alagić