RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Skupština usvojila Program rada vlade za 2014

Poslanici brčanske Skupštine, na nastavku popodnevnog zasjedanja usvojili su Program rada Vlade Brčko distrikta BiH za ovu godinu.

Također, usvojen je i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na odluku o rasporedu viška prihoda nad rashodima, Javne zdravstvene ustanove „Zdravstveni centar-Brčko distrikta BiH, kao i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na finansijski plan poslovanja ove ustanove za ovu godinu.

Razmatrana je i Informacija o radu Osnovnog suda Distrikta, dok su ostale tačke odgođene, nakon čega je započeta 33. sjednica za koju je samo utvrđen dnevni red, a koja je zakazana sutra za 10 sati.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.