BrčkoIzbori 2020Izbori Brčko

Социјалисти обезбиједили бесплатан превоз за грађане дистрикта

Аутобус саобраћа од данас на релацији од Марковић Поља до града, затим од града до Брезовог Поља преко Ражљева и назад до града и Марковић Поља

Данас је на подручју дистрикта кренула прва спонзорисана вожња бесплатног аутобуског превоза које је за грађане дистрикта обезбиједила Социјалистичка партија и Динамик турс.

Зоран Кокановић, предсједник Општинског одбора и носилац листе Социјалистичке партије за Скупштину дистрикта на предстојећим изборима каже да ће аутобус Социјалистичке партије вршити свакодневно бесплатан превоз свих грађана дистрикта на релацији од Марковић Поља до града, затим од града до Брезовог Поља преко Ражљева и назад до града и Марковић Поља.

„Ово смо урадили да бисмо показали грађанима дистрикта у каквим аутобусима треба да се возе и да покажемо јавности да Брчко нема градски превоз који је неопходан овом граду, а који грађани заслужују“, рекао је данас Зоран Кокановић, симболично означавајући почетак прве бесплатне вожње за грађане дистрикта.

Велибор Бабић, кандидат Социјалистичке партије, директор и власник Динамик турса каже да је његов циљ, који и овим чином показује, да уведе новине у свој и наш град.

„Сматрам да годинама издвајањем пореза грађани итекако заслужују квалитетнији превоз. Поред квалитета који је неопходан у ово вријеме ми желимо да покажемо да је будућност са нама. Оно на шта стављамо акценат су људи са посебним потребама, са инвалидитетом који данас тренутно немају могућности да уживају у градском превозу“, истакао је Бабић.

Милијана Симић, предсједница Актива жена и кандидат на листи Социјалистичке партије каже да јој је драго да је Социјалистичка партије не само што је препознала проблем него је одмах кренула у дјеловање.

„Оно што је наша иницијатива је да се у будућности обезбиједи бесплатан превоз за труднице и да се у градском превозу обиљежи мјесто за труднице“, истакла је Милијана Симић наглашавају важност градског превоза посебно за становнике приградских насеља и све особе које немају сопствени превоз да дођу до града.

Један од кандидата на листи Социјалистичке партије Александар Суботић каже да је Социјалистичка партија она која сигурно доноси промјене кроз свој рад у Скупштини и која кроз рад у кампањи поставља нове циљеве и нове стандарде што ће на неки начин  и омладина то  да осјети.

„Имамо нашег колегу Велибора Бабића који данас ради један велики и хумани гест, гест који треба Брчко дистрикту и гест који ће сигурно добити сву подршку и показати како то треба да се ради“, рекао је Суботић.

Спонзорисана вожња бесплатног аутобуског превоза које је за грађане дистрикта обезбиједила Социјалистичка партије и Динамик турс свакодневно ће саобраћати од ујутро од осам часова када креће из Марковић Поља до поподне када у 17 часова креће аутобус из Брезовог Поља, преко Ражљева и назад до града.

Спонзорисана вожња ће трајати до краја изборне кампање.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button