RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Stanje na poplavljenim područijima se stabilizuje

Stanje na poplavljenim područijima se stabilizuje, no i dalje će se intenzivno pratiti. Radna grupa treba do ponedeljka sačiniti kompletan izvještaj o svim aktivnostima vlade distrikta u vezii sa učinjenim na područijima zahvaćenim poplavama.
Sačinjeni izvješta, rečeno je, biće razmatran na nastavku vanredne sjednice vlade planiranoj za ponedeljak ujutro.
«Nakon analize ovog dokumenta, Izvještaj sa svim našim aktivnostima proslijedićemo Skupštini koja će ga razmatrati u srijedu, te na osnovu zapažanja zastupnika sačinićemo redoslijed daljih poteza u ovom kontekstu», rekao je nakon jutrošnjeg nastavka vanrednog zasjedanja čelnika izvršne vlasti Distrikta, gradonačelnik Brčkog dr Anto Domić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.