Brčko

Sutra rješavanje problema s vodom u Osnovnoj školi u Donjem Breziku

Pripremljene zalihe, tako da učenici ne trpe posljedice

Nakon što je u ponedjeljak ustanovljen, problem s vodom u Osnovnoj školi u Donjem Breziku bit će riješen najkasnije do sutra, a do tada, kao i u prethodna dva dana, voda će se isporučivati putem cisterni. Djeca neće biti bez vode.

Potvrdila je to za “Radio Brčko” Orijana Milošević, ravnateljica Prve osnovne škole, područnog Odjela u Donjem Breziku  u kojem nastavu pohađa preko 300 djece. Ovom prigodom istaknula je da je u pitanju kvar na pumpi, koja će biti zaminjena sutra. Također, napomenula je da u ovoj školi u posljednjih deset godina nema većih problema s vodom.

Podsjetimo, sa sličanim problemom se protekle godine susrela Osnovna škola u Ražljevu, što je hitnom intervencijom riješeno.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button