RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

U Brčkom se igra 15. Međunarodni rukometni turnir LOKOMOTIVA KUP

Danas se igraju utakmice 15. Međunarodnog rukometnog turnira LOKOMOTIVA KUP u dvoranama brčanske Gimnazije, Tehničke i Ekonomske škole, te u dvorani OŠ Ražljevo. Odigrat će se čak 59 utakmica.

Turnir pod pokroviteljstvom Vlade Brčko Distrikta BiH organizira RK LOKOMOTIVA BRČKO, a biće odigrano 59 utakmica.

Prema najavama, ove sportske susrete će otvoriti brčanski gradonačelnik Siniša Milić u dvorani Ekonomske škole u 17:00 sati.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.