RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

У каналима у Вучиловцу и Крепшићу се појављује вода карактеристичне боје и мириса!?

На подручју Вучиловца и Крепшића се, у каналима, појављује вода карактеристичне боје и мириса која не припада води која се излила и поплавила ова подручја, изјавио је, током данашње ванредне сједнице брчанске Владе, Анто Домић, градоначелник Дистрикта.

Домић је рекао да се истражује одакле долази оваква вода која је црне боје, не може се избистрити и подсјећа на воду из стајског ђубрива, те упркос покушајима да се исцрпи, она се поново појављује.

Када је ријеч о тренутној ситуацији са нивоом изливене воде и поплављеним кућама на подручју Вучиловца и Крепшића, Домић је рекао да се вода и даље повлачи, те да се, заједно са мјештанима, непрестано чисте и одржавају домаћинства и објекти са којих се вода повукла.

„Хигијенско-епидемиолошка ситуација на овим подручјима је ризична и тамо се морају предузимати све превентивне мјере у циљу спречавања заразе и настанка епидемије. Такође је из ових мјеста извезено око 15 тона угинулих животиња и тај посао је завршен скоро у стоодстотном проценту“, рекао је градоначелник Домић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.