RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

U Kopanicama uspješno se vrši sanacija puknuća nasipa

Prema posljednjim informacijama koje je naša reporterka Slobodanka Ristanić, koja je na licu mjesta, dobila od Neđe Mičić Tulije, predsjednika Ronilačko-spasilačkog kluba Nemo, do sada je spušteno u ovo puknuće šest čeličnih ježeva, zatim balvana, a onda će se iz halikoptera ubacivati džambo vreće sa pijeskom.

Kako je Mičić kazao, svi na terenu su optimisti i nadaju se da će uspjeti zatvoriti ovo puknuće na savskom nasipu i tako zaustaviti vodu.

IMG_5085 pilot pilot 9 pilot 8 pilot 7 pilot 6 pilot 5 pilot 4 pilot 1 nasip2

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.