Brčko

U Prvoj osnovnoj školi održano međuškolsko natjecanje iz povijesti i njemačkog jezika

Prva osnovna škola Brčko danas je bila domaćin tradicionalnog međuškolskog natjecanja za učenike osnovnih škola s područja Distrikta, kojega organizira Odjel za obrazovanje Vlade Brčko distrikta. Učenici su se natjecali iz dva nastavna predmeta: povijest i njemački jezik.

U natjecanju iz povijesti sudjelovali su učenici šestih razreda. Najuspješniji među njima bili su Nikola Todorović iz I OŠ koji je osvojio prvo mjesto, zatim Milica Maksić, učenica VI OŠ koja je osvojila drugo mjesto i Amra Karibašić iz IX OŠ i Kelmira Musić iz VII OŠ koje su podijelile treće mjesto.

U natjecanju iz njemačkog jezika sudjelovali su učenici devetih razreda, a posebno su se istaknuli Nedim Novalić osvojivši prvo mjesto, Melisa Suljić, Daris Hamzić, Helena Antić, Amina Omerović i Riad Hadžić, osvojivši drugo mjesto i Sergej Đukić, osvojivši treće mjesto.

Istaknutim učenicima dodijeljene su diplome za njihove uspjehe.

“Cilj natjecanja je bolja suradnja i komunikacija učenika”, istaknuli su organizatori, a međuškolska natjecanja osnovnoškolaca nastavit će se i u narednom razdoblju, sve do mjeseca svibnja.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!