RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Vasić novi predsjednik brčanskog SDS-a

Mladen Vasić, od sinoć je preuzeo rukovođenje Opštinskim odborom SDS-a Brčko, nakon što mu je zbog, obaveza u Parlamentu BiH, svoje mjesto ustupio Mladen Bosić.

„Ovim odabirom, koji je Opštinski odbor jednoglasno podržao dajemo šansu mladim kadrovima koji su uslovno rečeno novi na političkoj sceni. Istovremeno novi predsjednik ima čistu situaciju i vjerujem da će zajedničim radom sa svima nama doprinijeti da se SDS-Brčko, politički vrati na mjesto koje stranci i pripada” rekao je Mladen Bosić.

Još jednom zahvaljujući se na izboru Vasić je naglasio da će se SDS i dalje boriti za bolji status i prava građana.

„Posebno će nam u fokusu biti borba protiv korupcije i svih negativnih pojava u Distriktu“, naglasio je Mladen Vasić.  Inače, Mladen Vasić, je visokoobrazovani privatni preduzetnik, rođen 1980. godine u Brčkom.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.