RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Večeras koncert učenika Muzičke škole Brčacima na dar

U Brčkom će večeras biti upriličen koncert učenika Osnovne muzičke škole Brčko distrikta povodom 69 godina od osnivanja ove ustanove.

Nastupit će učenici sa odsjeka za klavir, violinu, harmoniku, flautu, solo-pjevanje, zborovi Osnovne muzičke škole Brčko, uz pratnju orkestra (harmonika i kamerni ansamb flauta).

Na koncertu će se između ostaloga predstaviti učenici koji su s prethodno održanih međunarodnih natjecanja donijeli 17  nagrada.

Koncert počinje u dvorani Doma kulture Brčko u 19:00 sati. Ulaz je slobodan.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Osnovna muzička škola trenutno nema pripremno odjeljenje

Sanita Jerković Ibrahimović

Osnovna muzička škola Brčko distrikta BiH u prvom upisnom roku upisala 47 učenika

Gorana Antić

Brčko: Gradonačelnik upriličio prijem povodom 71. godišnjice od osnivanja Osnovne muzičke škole

Sanita Jerković Ibrahimović