RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Вечерас од 22 часа почиње полицијски час у Брчком

На подручју Брчко дистрикта од вечерас на снагу ступају нове наредбе Кризног штаба и полицијски час који ће трајати наредних 15 дана.

Полицијски час почиње у 22.00 часа и трајаће до 5.00 часова ујутро, а нове мјере обухватају обуставу рада школа, кладионица, угоститељских објеката, јавног превоза, теретана и фитнес-центара, а уводи се посебан режим рада у Јавној здрваственој установи “Здравствени центар Брчко”.

“Забрањују су сви облици јавног окупљања, укључујући и већа окупљања у приватним објектима. Рад у јавним установама ће бити организован тако да се избјегне присуство већег броја лица на радом мјесту. Ограничава се присуство на сахрана и џеназама до 30 лица”, рекао је шеф Одјељења за здравство у Влади дистрикта Акиф Пезеровић.

Он је додао да је вјерским представницима преопоручено да вјерске обреде одржавају као што је то било у марту и априлу.

Очекује се да се уз придржавање свих мјера и наредби Кризног штаба епидемиолошка ситуација у дистрикту побољша у наредних 20 до 30 дана.

Полиција дистрикта је обавијестила све привредне субјекте да мејлом доставе спискове радника који су ангажовани за рад у ноћној смјени, односно који се морају кретати током полицијског часа.

“Напомињемо да списак тих радника мора потписати овлаштено лице, односно директор, и мора бити послат са службеног мејла на мејл адресу полиције окц@полицијабдбих.гов.ва”, навели су из полиција.

Из Полиције су напоменули да ће се саобраћај на релацији Бијељина-Брчко Бањалука за вријеме полоцијског часа одвијати обилазницом.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Povećava se broj zemalja koje zabranjuju letove iz Britanije, London zaključan

Radio Brčko

Аустралија: Нови случајеви ковида достигли рекордан ниво

Radio Brčko

U Brčkom danas nema zaraženih virusom korona

Radio Brčko