RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

VIDEO/Poplava presjekla cestovne pravce Dubrave-Bijela i Seonjaci-Poljaci

Plavni val rijeke Tinje koji se kreće iz Srebrenika još nije u potpunosti stigao do distrikta Brčko ali je vodostaj rijeke u stalnom porastu.

poplava bijela naslovna

Voda je već poplavila lokalne cestovne pravce od Dubrava ka Bijeloj i od Seonjaka ka Poljacima i Jagodnjaku.

poplava poljaci

Razina Tinje na pravcu Cerik Brčko kod mosta na skretanju za selo Prijedor je je došla do ceste i uskoro će poplaviti i tu cestu.

poplava seonjaci

Bujica na svome putu već je značajno uništila asfaltni sloj i za očekivati je još veća oštećenja.

poplava poljaci 2Video snimci s lica mjesta:

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.