RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Zabava u Kući za mlade “Prijateljstvo”

Kuća za mlade „Prijateljstvo“ Amica Brčko danas će organizovati zabavu  povodom Dana mladih, koja se već nekoliko puta odgađala zbog loših vremenskih prilika.

Uposlenici Kuće za mlade „Prijateljstvo“, zajedno sa djecom, roditeljima, volonterima i izviđačima iz Italije na poseban način zabaviti će se u čast Međunarodnog dana mladih.

„Zabavu ćemo početi sa color festom za djecu, zatim će izviđači iz Brčkog zajedno sa izviđačima koji su došli iz Italije na svojstven način zabaviti sve učesnike i pokazati im par izviđačkih trikova, a nakon toga slijedi zabava uz muziku za sve prisutne uz malu zakusku sa specijalitetima tradicionalne bosanske kuhinje“ kazala je koordinatorica u Kući za mlade „Prijateljstvo Almedina Lević.

U Kući za mlade „Prijateljstvo“ već nekoliko dana boravi i treća grupa skauta iz Italije i oni će svojim radom, koji je edukativno-kreativnog karaktera zabaviti djecu, ali i naučiti nešto od njih.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.