RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Željko Komšić u Brčkom

Predsjednik Demokratske fronte BiH Željko Komšić danas je posjetio Brčko distrikt u  sklopu obilježavanja Dana oslobođenja Brčkog i godišnjice osnivanja ove stranke.

„U proteklih godinu dana radili smo na formiranju organa stranke i izradi ekonomskog programa BiH koji je, po nama, okosnica rješavanja svih ostalih problema sa kojima se  suočavaju građani ove zemlje. Akcenat u ovom programu je stavljen na realni sektor i oživljavanje proizvodnje, javno – privatna partnerstva, razvoj ruralnih područja i smanjenje  poreza i doprinosa kako bi se omogućilo poslodavcima da pokrenu privredni sektor u BiH“, istakao je Komšić.

On je tokom posjete Brčkom, zajedno sa rukovodstvom i simpatizerima ove stranke u  Distriktu, položio cvijeće na spomen Partizansko groblje u Bukviku, Brčkom i Spomen ploču stradalim civilima u II Svjetskom ratu kod graničnog prelaza.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.