Brčko

Зијад Ражаница из ДФ прешао у “Народ и Правда”

На данашњој конференцији за новинаре политичке организације „Народ и Правда“ потврђено је да је овој политичкој опцији приступио Зијад Ражаница, донедавни предсједник Демократске фронте.

„Млади ДФ као и пола Општинског одбора у Брчком су ме подржали у овоме, те смо заједно напустили ДФ Брчко, а то ће вјероватно учинити и 60 одсто чланства“, изјавио је овом приликом Ражаница.

Он каже да се није могао сложити са политиком странке ДФ гдје се ништа није радило како би се  ситуација у Брчком промијенила и како је рекао, ово је начин да се млади људи супротставе тренутном стању и систему у Брчком.

„Одлучили смо да се учланимо у „Народ и Правду“ те да се заједно супротставимо даљем одласку наших пријтеља, браће и сестара, наше дјеце из Брчког. Ми већ имамо план како и шта урадити како би се стање у Брчком драстично поправило и то у свим сегментима друштва у Брчко дистрикту“, истакао је Зијад Ражаница.

Он је поручио свима да им се прикључе јер је њихова жеља да омогуће свим грађанима нормалан живот који данас немају.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button