RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Вишковић: Против сам увођења санкција било коме

Премијер Републике Српске Радован Вишковић рекао је данас у Бањалуци да је протв увођења санкција било коме.

“Против сам санкција било коме у Републици Српској. Био сам против санкција међународне заједнице и када су их многи из СДС трпили и увијек ћу бити против њих”, рекао је Вишковић на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске.

Он је оцијенио да санкције нису добре за било кога и то је посљедња ствар која некоме може бити уведена.

“Али да има умијешаности наших људи у увођење санкција према појединцима, одговорно тврдим има. Могао сам слушати различите лажи о појединцима у Српској што је недопустиво”, рекао је Вишковић.
Влада Велике Британије данас је објавила информацију о “првим санкцијама уведеним у оквиру режима за санкције за БиХ којима су обухваћени српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић”.

У саопштењу се наводи да су Додик и Цвијановић санкционисани због, како је образложено, њиховог нарушавања легитимитета и функционалности БиХ.

Извор: Срна

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Na samitu u Luksemburgu razmatra se uvođenje novih sankcija Rusiji

Radio Brčko

EU predlaže nove sankcije protiv Rusije vrijedne milijarde eura

Radio Brčko

Вишковић: Српска има уставно право да слободно располаже својом имовином

Radio Brčko