RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

BBI banka uz FK Velež i u 2020. godini

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo potpisala je ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom „Velež” čime se ranije uspostavljena saradnja nastavlja i u 2020. godini.

„Radujemo se nastavku saradnje sa BBI bankom. Ova podrška dolazi u pravom trenutku. Naime, ulaskom u BH Telecom Premijer ligu BiH ispunili smo prvi sportski cilj, ali pred nama su novi ciljevi, a tu je svakako i  nastavak infrastrukturnih radova na stadionu „Rođeni“. Nadamo se novim, zajedničkim pobjedama sa BBI bankom”, izjavio je Džemil Šoše, direktor Fudbalskog kluba Velež.

„BBI banka nastoji da na različite načine daje doprinos društvu i zajednici u kojoj poslujemo. Opredjeljeni smo razvoju BiH putem investiranja u privredu, pomoći u obrazovanju i edukaciji mladih putem stipendiranja, te pružanju podrške razvoju sporta u cijeloj državi. Radujemo se nastavku saradnje sa sportkim kolektivom FK Velež iz Mostara“, – kazao je povodom produženja saradnje Amer Bukvić, Predsjednik Uprave Bosna Bank International d.d.

Pored podrške sportskim kolektivima  BBI banka u okviru društveno-odgovornog poslovanja od 2010. godine organizira i međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum (SBF) kako bi privrednicima iz BiH i regiona otvorila vrata za saradnju sa tržištima u svijetu, a od 2018. g. BBI banka organizuje i međunarodni sajam Sarajevo Halal Fair (SHF) s ciljem otvaranja novih tržišta i podsticanja izvoza domaćih kompanija.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo je osnovana 2000. godine i danas je jedna od najbrže rastućih banaka u BiH, koja u više od 35 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. U Hercegovini BBI je prisutna sa poslovnim jedinicama u Mostaru, Konjicu i Stocu, a sva pravna i fizička lica više detalja o ponudi BBI mogu dobiti na web stranici https://bbi.ba ili na besplatni info telefon 0800 200 20.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

BBI i Općina Centar nastavljaju sa podrškom malim i srednjim preduzećima

Radio Brčko

Zbog velikog interesovanja, rok za prijavu na takmičenje „Transformers Roadshow“ produžen do 16. 09.2019.

Radio Brčko

Olakšana kupovina stanova za mlade na području Općine Novi Grad Sarajevo

Radio Brčko
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!