RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Domić: Ostajemo i dalje u skupštinskoj većini

Predsjednik Organizacije Hrvatske demokratske zajednice BiH za Brčko distrikt (HDZ BiH) i brčanski dogradonačelnik, Anto Domić, komentirajući izlazak zastupnika Tomislava Stjepanovića iz te stranke, izjavio je da je Stjepanović, koji je bio dopredsjednik i jedna o četiri ključne osobe u brčanskom HDZ-u, pokrao stranku i zastupnički mandat koji mu je HDZ BiH stavio na raspolaganje drugima.

„Ono što želim reći, to je da Hrvatska demokratska zajednica, Organizacija za Brčko distrikt BiH ima svoje koalicijske partnere ovdje u Brčko distriktu, da imamo koalicijski sporazum koji je na snazi, i da u suradnji i kontaktima sa našim partnerima koji su supotpisnici koalicijskog sporazuma, ostajemo i dalje u skupštinskoj većini. Bez obzira što je Tomislav Stjepanović pobjegao iz HDZ-a BiH i opljačkao nas, mi ćemo biti dio skupštinske većine, a ono što je mogao odraditi, i imao priliku da odradi kroz Hrvatsku demokratsku zajednicu, i propustio da učini, to neka sada proba raditi u oporbi“, poručio je Domić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.