RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Duže radno vrijeme Parking servisa u Brčkom

Parking servis Javnog poduzeća „Putevi Brčko“ produžio je radno vrijeme za dva sata. Umjesto dosadašnjeg radnog vremena od 8 do 16, od ponedjeljka će Parking servis za korisnike biti dostupan do 18 sati.

Kako je kazao zamjenik ravnatelja u tom poduzeću, Mato Itrić, ovaj korak je poduzet da bi se usluge poduzeća još više približile korisnicima. Ovo je osobito korisno za građane koji rade u poduzećima i institucijama a čije je radno vrijeme do 16 sati. Njima je do sada bilo teško na vrijeme kupiti pretplatne parkirne karte ili vršiti eventualne reklamacije.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.