RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

HSS “Braća Radić” Brčko Distrikt podijelio paketiće u Pedijatriji i Centru za mentalno zdravlje

Hrvatska seljačka stranka (HSS) “Braća Radić” Brčko Distrikt BiH danas je izvšila podjelu paketića pacijentima Pedijatrije Bolnice Brčko i štićenicima Centra za Mentalno zdravlje Brčko.

Pejo Mendeš, dopredsjednik Hrvatske seljačke stranke “Braća Radić” Brčko Distrikt kazao je da ova politička stranka svake godine uoči božićnih i novogodišnjih blagdana putem podjele paketića iskazuje pažnju i brigu za ove kategorije naših sugrađana.

Ispred Bolnice Brčko riječi zahvalnosti uputila je Dubravka Letić, glavna sestra, napomenuvši da se na ovaj način skreće pažnju šire društvene zajednice na adekvatan tretman ove društvene populacije.

Majka jedne od tek rođenih beba u brčanskoj Bolnici takođe je bila ganuta i zahvalna na ovoj vrsti pažnje.

Ukupno je podijeljeno 50-ak paketića za naše najmlađe sugrađane.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.