RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

До краја године у комуналну инфраструктуру биће уложено близу 700.000 марака

Шеф Одјељења за комуналне послове у брчанској Влади Мићо Стевановић рекао је да су грађевински радови на изградњи канализационе мреже у Доњем Брезику дужине 2.200 метара, те на главном колектору вриједности нешто више од 300.000 конвертибилних марака, завршени.

„Тренутно се изводе радови на уређењу улица гдје је постављана мрежа. Мислим да је у овом насељу дугорочно ријешен проблем отпадних вода“, истакао је шеф Стевановић.

Он је подсјетио да се у овом тренутку изводе радови у улици Бранка Ћопића вриједности око 50.000 конвертибилних марака

„У току је постављање канализационе и водоводне мреже у дужини од око 350 метара, те изградња колектора. Чудно је да ова улица која се налази у центру града није имала канализациону и водоводну мрежу. Очекујемо завршетак радова у наредних 15-так дана“, рекао нам је Стевановић.

Он је, до краја године, најавио реализацију пројеката између 500.000 и 700.000 конвертибилних марака у улици Ћамила Сијарића, затим на Ивицима, у Ријекама, Шаторовићи, Беговача, Маоча, те Крфској улици у Грчици.

Појашњавајући да се дио пројеката налази у фази увођења изабраних извођача у радова, а дио се већ ради, Стевановић је рекао да ће ове године капитални буџет у Одјељењу за комуналне послове бити реализован у највећем постотку.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.