RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Od sutra do 13. decembra potpuna obustava saobraćaja kod mosta u Krepšiću

Obavještavamo vas da će u periodu od 6.12.2017. do 13.12.2017. godine biti potpuno obustavljen saobraćaj u zoni izvođenja radova na izgradnji pristupne saobraćajnice i mosta broj 197, na magistralnom putu M14.1, dionica 405, Krepšić, Brčko distrikt.

Učesnici u saobraćaju će biti usmjereni saobraćajnom signalizacijom na alternativne putne pravce za vrijeme potpune obustave saobraćaja na ovoj dionici.

Alternativni putni pravac za putnički saobraćaj je: Marković polje-Laništa-Donji Vukšić-Donji Rahić-Grbavica-Brčko i obratno.

Alternativni putni pravac za teretni saobraćaj je: magistralni put M 1.8.-Cerik-Brka-Brčko i obratno.

Mole se svi učesnici u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputa dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom i od radnika na terenu, te da svoje aktivnosti prilagode novonastalom režimu saobraćaja.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.