RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Otvorena trideset peta poslovnica – BBI banka od danas i u centru Vogošće

U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Vogošći otvorena poslovnica BBI banke, savremeni centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja. Simboličnim presijecanjem vrpce poslovnicu su otvorili Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International i Dženana Bešlija, pomoćnica načelnika za privredu, integrisani razvoj i društvene djelatnosti Općine Vogošća. Bukvić je naglasio da je BBI banka spremna odgovoriti svim zahtjevima klijenata.

„U Kantonu Sarajevo BBI je prisutna od 2000. godine i do sada smo u ovu regiju plasirali više od 1 milijardu i 425 miliona KM, od toga: preko 1 milijardu i 122 miliona KM investirano je u privredu KS. Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Vjerujem da će poslovnica u centru Vogošće olakšati klijentima pristup uslugama Banke, te da će s nama imati pozitivno korisničko iskustvo. Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih finansijskih linija za mala i srednja preduzeća. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Vogošći uspješno rješavaju svoje finansijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu i da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo“, izjavio je Bukvić.

Poslovnica Vogošća pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Stručni tim poslovnice na čelu sa Azrom Nožinović aktivno radi kako bi postojećim ali i potencijalnim klijentima Banke kvalitetne proizvode i usluge pružio na što efikasniji način. Za nove klijente u poslovnici Vogošća pripremljene su posebne pogodnosti, između ostalog, plaćanje računa putem elektronskog i mobilnog bankarstva bez naknade u narednih 12 mjeseci. Također, klijentima će biti na raspolaganju posebna ponuda finansiranja po veoma povoljnim stopama.

Od danas poslovna mreža BBI banke na bh. tržištu ima 35 poslovnica/filijala, a posao je dobilo novih pet zaposlenika. Radno vrijeme poslovnice, koja se nalazi u ulici Jošanička 2 DO, je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i bankomat, kao i 140 bankomata u okviru bh. mreže bankomata širom BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Objavljen Javni poziv privrednicima za subvencioniranu liniju finansiranja Grada Zenica i BBI banke

Radio Brčko

Objavljen konkurs za 100 novih stipendija BBI banke iz fonda „Sheikh Saleh Kamel“

Radio Brčko

„Zlatni BAM“ za BBI banku za najveći rast finansiranja i depozita u 2019.

Radio Brčko