RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Parkinzi u Brčkom bez snijega

Javno poduzeće „Putevi Brčko“ od ove zimske sezone osiguralo je da svih oko 1.600 parkirnih mjesta u gradu bude očišćeno od snijega i leda.

Izabran je izvođač radova koji svakodnevno vrši čišćenje i posipanje tih površina abrazivnim materijalom.

“Također se vrši svakodnevna kontrola poštovanja postignutog ugovora što dodatno jamči da će građani, unatoč eventualnim snježnim padavinama, svakodnevno imati na raspolaganju parking prostor”, rekao je zamjenik direktora u J.P. „Putevi Brčko“, Mato Itrić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.