RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Pauk aktivan i u 2017. godini

Specijalno vozilo za uklanjanje pogrešno parkiranih automobila na području Distrikta u minuloj 2017. godini “pokupilo” je skoro 90 vozila što je gotovo identično 2015. godini, ali znatno manje nego 2016. kada je «pauk» intervenisao 134 puta.

U svim ovim slučajevima, protiv nesavjesnih vozača, policijski službenici podnijeli su i prekršajne naloge koji su značili i izricanje novčane sankcije u visini od 112 knvertibilnih maraka.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.